Hirdetés

UFC Undisputed 3: essünk össze úriember módra

|

Újabb remekbe szabott mozdulatokat láthatunk ebben a sakkszimulátorban.

Hirdetés

A THQ legújabb trailer-ében eddig nem látott mozdulatokat szemlélhetünk meg a játékból. Aki esetleg nem ismerné az UFC sorozatot, annak sem nehéz kitalálni, hogy immáron a harmadik részhez ért a ketrecharcos tudományt bemutató, és játszhatóvá tevő játék.

Az első rész nem volt rossz, a második pedig még jobb lett, elporlasztva az EA által fejlesztett riválist, ennek fényében tehát remélhetjük, hogy a harmadik rész is hozza a megfelelő színvonalat. Az biztos, hogy feles energiáinkat simán le tudjuk vezetni játék közben, és a képek alapján úgy tűnik, a THQ odafigyel a részletekre is. Mivel ilyen jellegű játékból eleve nem találunk sokat, mindenképpen örülünk annak, hogy van, akik foglalkozik vele. A játék 2012 januárjában jelenik meg, Xbox360-ra, és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)