Hirdetés

Úgy él tovább egy elkaszált Halo játék, hogy annak mindannyian örülhetünk

|

A 343 Industries belenyúlt a Halo Online hamvaiba, és kihúzott onnan egy menthető darabot.

Hirdetés

A Halo 3 hivatalosan 2009-ben kapott utoljára új pályát a Mythic II Map Pack megjelenésével. A 343 Industries ennyi év után most újra egy új térkép beépítésén dolgozik, amit a Halo Online-ból szedtek ki.

Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy melyik lesz ez az új csatatér, még úgy sem, hogy egyébként már képet is kaptunk róla. A fagyos bázis koncepciója nem passzol igazán egyik korábbi megjelent vagy tervezett Halo Online pályára sem.

Hirdetés

Akárhogy is, ha minden a tervek szerint halad, akkor a választott bétatesztelők már február 18-án kipróbálhatják majd a Master Chief Collectionbe átpakolt arénát.

A Halo Online egy 2015-ös spin-off volt, ami csak Oroszországban indult el, ott is zárt bétaként, ami végül nem vezetett sehová. A játék támogatását a Microsoft hivatalosan is leállította, és amikor a rajongók megpróbálták feltámasztani azt, finoman jelezte, hogy az ügyvédek is figyelnek.

Legalább annyi pozitívum lett az egészből, hogy a Halo: Master Chief Collection egy új pályát kaphat. A gyűjtemény egyébként hamarosan egy teljes értékű szerverböngészővel is bővülni fog, így könnyebb lesz élvezni azt az egyébként is rengeteg tartalmat, amit a csomag rejt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)