Hirdetés

Úgy megörült a lootnak a streamer, hogy ráájult a billentyűzetére

|

A Windows-billentyű órákig látszott a homlokán, egyébiránt jól van a lehetetlenre vállalkozós RuneScape-játékos.

Hirdetés

Még mindig lelkes rajongói kör pörög a világ egyik első MMO-ja, a RuneScape körül, igaz, a hírekbe már viszonylag ritkán kerül be a játék. Amikor igen, akkor sem éppen pozitív színben: a zeneszerzője nemrég egy kislányt zaklatott, a fejlesztők pedig lelőttek egy rajongói projektet.

Ez a történet sem indul viccesen: 

Egy streamer annyira belelkesült attól, hogy megszerzett egy köpönyeget, hogy elájult és lefejelte a billentyűzetét.

Igaz, a loot nem véletlenül ütötte szíven: a játék egyik legkeményebb kihívásának, a 69 hullámot a játékosokra küldő Inferno végső jutalma volt ez, azaz tényleg csak a legkeményebb arcok szerezték meg. GingerBeardie bizonyította a rátermettségét, amikor legyilkolta a főellenséget, TzKal-Zukot (nem ér kiröhögni ezeket a neveket, a játékot 2001-ben adták ki!), és annyira boldog volt, hogy ráájult a billentyűzetre, majd 20 másodpercig feküdt eszméletlenül.

Hirdetés

Végül összeszedte magát, a jelek szerint jól van: még egy óráig tolta a streamet.

Twitch-követői, akik élőben látták az esetet, nem rendültek meg különösebben: amikor már nyilvánvaló volt, hogy a férfi nincs jól, még akkor is csak gratuláltak neki. A tanulság: ne várd a rajongóidtól, hogy rád hívják a mentőket, ha baj van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)