Hirdetés

Úgy néz ki a Cyberpunk 2077 72p-s felbontással, mintha víz alatt játszanánk

|

Egy kis trükközéssel a Cyberpunk 2077 felbontását 128x72-re lehet csökkenteni

Hirdetés

Általánosságban igaz, hogy minél nagyobb felbontással futtatunk egy játékot, annál szebb képet láthatunk, és az 1080p (1920x1080) alatti felbontások már zavaróak tudnak lenni a mai kor gamerei számára. Ezt a legtöbb korszerű gépen kicsikarhatjuk szinte mindenből, legfeljebb a részletességből kell engednünk egy kicsit, hogy a képfrissítési sebesség ne a nullához konvergáljon.

Valószínűleg senki nem akar 144p-ben vagy 72p-ben játszani, de azért érdekes látni, hogy mutat a Cyberpunk 2077, ha ezek valamelyikét állítjuk be.

Hirdetés

Ilyen alacsony felbontást persze a játék alapjáraton nem enged, de a zWORMz Gaming-es Kryzzp a konfigurációs fájl szerkesztésével kijátszotta a rendszert. A Cyberpunk 2077 aztán csak úgy volt hajlandó elindulni, ha az AMD FSR be volt kapcsolva, ami aztán próbálta a kép élesítésével menteni a helyzetet, sikertelenül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mondanánk, hogy ne próbáljátok ki otthon, de ha megnézitek a videót, valószínűleg nem is akarjátok majd - a játék játszhatatlan lesz, a legegyszerűbb mozdulatok is nehézkesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)