Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Halo Infinite-ben is lesz battle royale

|

Vagy nagyot változott a stúdió műfajhoz való hozzáállása, vagy valamit nagyon félreértett az, aki összerakta a játék japán Xbox Store oldalát.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó, /u/JJAB91 vette észre és tette közzé a /r/Halo aloldalon a japán Xbox Store által kilistázott infókat. Ott ugyanis a Halo Infinite műfaji felsorolásánál az szerepel, hogy "Battle royale shooting". Ha tényleg lesz BR mód a játékban, akkor az komolyan meg fogja osztani a közösséget, ugyanakkor érdemes emlékezni a stúdió a műfajjal kapcsolatos korábbi hozzáállására.

Hirdetés

Még 2018-ban a 343 Industries fejlesztője, Jeff Easterling a következőt nyilatkozta az akkori battle royale pletykák kapcsán:

"Azt most megmondom neked, hogy az egyetlen BR, amiben mi érdekeltek vagyunk, az a Battle Rifle. Az eredeti BR. Szóval mindenki nyugodjon le."

Azóta persze eltelt 2 év, és a Halo Infinite bejelentése óta a projekt rengeteg változáson ment keresztül. Könnyen lehet, hogy ez is változott, és lesz valamilyen battle royale variáció a játékban. Az kétségtelen, hogy passzolna a multiplayer ingyenességéhez ingyenes játéklehetőséghez.

A Halo Infinite valamikor az idei év utolsó negyedévében érkezik majd Xbox One-ra, Xbox Series X-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)