Hirdetés

Úgy néz ki, marad az építés nélküli mód a Fortnite-ban

|

Adatbányászok annak nyomaira bukkantak, hogy a Fortnite-ban állandósítják, vagy legalábbis hosszú ideig megtartják az építés nélküli módot.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt olyan változás történt a Fortnite-ban, ami teljesen átformálta a játékmenetet: a Chapter 3 Season 2 indulásával az elsődleges módból eltűnt az építkezés lehetősége, így a játékosoknak át kellett gondolniuk taktikájukat, mindössze egy extra pajzsban bízhattak.

Ez a változás nem végleges, várhatóan néhány nap múlva visszaáll a rend, de ez nem jelenti, hogy azok, akik nem szeretik az építkezést, kénytelenek lesznek más játék után nézni.

Hirdetés

Twea túrt a Fortnite fájljainak mélyére, és kiderítette, hogy a No Build Battle Royale mód a későbbiekben is elérhető lesz, egyedül, párban, trióban vagy négyesben lehet majd játszani. Egy másik adatbányász, Hypex azt tudta meg, hogy a töltőképernyőkön megjelenő szövegben szerepel majd az "Azokban a módokban, ahol az építkezés engedélyezett," tagmondat, mely ugyancsak az építkezés nélküli módok bevezetésére, állandósítására utal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Úgy tűnik, az elsődleges módba március 29-én kerül majd vissza az építkezés, ekkor érkezhetnek az alternatív módok is.

Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)