Hirdetés

Úgy tűnik, a Sony nagyon nem akarja elengedni bukott PlayStation 5-ös játékát

|

Finoman szólva nem lett nagy siker a Destruction AllStars, de jöhet még egy utolsó lökés.

Hirdetés

Eredetileg teljes árú, 27 ezer forintos nyitócím lett volna a Destruction AllStars, aztán valószínűleg látta a Sony, hogy az előrendelések nem alakulnak túl jól, ezért úgy döntött, vár 2021 februárjáig, majd két hónapon át ingyen adja a PlayStation Plus előfizetőinek, mielőtt mindenki számára elérhetővé tenné. Amikor április 6-án megjelent a teljes változat, az eredetinél jóval kedvezőbb áron, 7090 Ft-ért kínálták, de májusban már arról szóltak a hírek, hogy a meccseket botokkal töltik fel, egyedül a Blitz módban nem szerepelnek majd gépi játékosok.

Hirdetés

Kisebb-nagyobb frissítések azóta is érkeztek, a legújabb épp tegnap jelent meg, és rengeteg finomítást léptetett életbe, sőt, eltávolította a battle pass itteni megfelelőjét, az AllStar Passt. A patch megjelenése után többen észrevették, hogy az új kihívások BS_F2P_CHALLENGE előtaggal jelennek meg (ez látható a nevük helyén), ami arra utal, hogy a játék hamarosan ingyenessé válhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Sony egyelőre nem kommentálta ezt, de könnyen lehet, hogy a játék első évfordulóján, február 2-án tervezik meglépni a váltást. Ha eddig még nem, akkor adjatok neki egy esélyt, hátha megtetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)