Hirdetés

Úgy tűnik, hamarosan bővül a Grand Theft Auto Online térképe

|

A Rockstar Games elkezdte felvezetni a játék következő frissítését, mely várhatóan decemberben fut majd be.

Hirdetés

Hét év elteltével még mindig szűnni nem akaró népszerűséggel fut a Grand Theft Auto Online, és mivel 2021 második felében jön a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változat, valószínűleg áll még előtte néhány szép esztendő. Reméljük, ez nem jelenti, hogy a végtelenségig halogatják majd a Grand Theft Auto VI-ot, jobban örülnénk, ha összekötnék San Andreast és az új játék területét.

A Rockstar az idei évre a játék legnagyobb frissítését ígérte, és ezt kezdte most felvezetni egy rövid videóval.

Hirdetés

Az alábbi teaserben főleg olyan területeket láthatunk, amik jelenleg még nincsenek a játékban, illetve feltűnik egy új sziget térképe. Ez adhat otthont egy heistnak, valamint további tartalmaknak, de nehéz bármi konkrétat kikövetkeztetni ebből a tíz másodpercből.

Látható egy partra vetett hulla is,  ami azért különösen érdekes, mert a játékban ugyancsak megtalálható egy hulla (Online-ban és Story Mode-ban egyaránt), óránként máshol. Wildbrick142 Tez2 és rollschuh2282 segítségével összerakott egy hasznos térképet ehhez:

Izgatottan figyeljük a fejleményeket, és szólunk, ha bármi fontos történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)