Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a közösség menti meg a hátrahagyott Titanfall 2-t

|

A hónapok óta tartó szenvedésre kínál megoldást a Northstar.

Hirdetés

Rohan az idő. 2022-ben már hatéves lesz az EA és a Respawn Entertainment közös lövöldéje, az a Titanfall 2, amely a mai napig számos rajongóval rendelkezik. Lehetnének persze sokkal többen is, a fejlesztők azonban látszólag lemondtak a hónapok óta küszködő alkotásról.

Hiába a sok felháborodott játékos, a Respawn Entertainmentnek bőven van más feladata, ami miatt sajnos a Titanfall 2 úgy tűnt, örökre a feledésbe merül. Szerencsére a közösség megmutatta, hogy milyen erős, és létrehozott egy megoldást az élhetetlen helyzetre.

Hirdetés

A rendkívül szellemesen SaveTitanfall névre hallgató Twitter-felhasználó osztotta meg először a szuper hírt a rajongókkal. A leírásb szerint a Northstar mod lehetőséget ad a játékosoknak, hogy létrehozzák a saját szervereiket, egyelőre azonban csak PC-n.

A csomag a GitHubon elérhető és ugyan ez nem a legbarátságosabb weboldal az átlag felhasználóknak, a telepítés szerencsére kifejezetten egyszerű. A letöltött csomagot be kell másolni a Titanfall 2 mappájába, majd el kell indítani a NorthstarLauncher.exe fájlt. Ha minden jól ment, hamarosan jön is az értesítés, hogy a telepítés sikeres volt.

A mod fogadtatása kifejezetten pozitív. Minden PC-s játékos nagyon örül annak, hogy megszabadultak a játszhatatlan pingtől és a folyamatosan lebénuló szerverektől. Némi szomorkodásra legfeljebb az adhat okot, hogy a Northstar fejlesztői szerint az első Titanfall valószínűleg nem kap hasonló közösségi többjátékos támogatást eltérő működése miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha titeket is érdekel a projekt és szívesen csatlakoznátok a Northstar közösségéhez, ide kattintva máris a mod Discord szerverén találhatjátok magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)