Hirdetés

Úgy tűnik, hogy csúszni fog a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

|

Eredetileg év elején kellett volna megérkeznie, valószínűleg már csak tavasszal várhatjuk a Prince of Persia: The Sands of Time újjászületését.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb bánatára a Ubisoft nem egy teljes értékű folytatást jelentett be a szeptemberi Ubisoft Forwardon (noha egy források szerint készül a Prince of Persia reboot is), hanem a közkedvelt Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét, ami nem aratott osztatlan sikert.

Számos kritika érte a felújított klasszikus látványvilágát, amelyet aztán több fejlesztő is a védelmébe vett, ám most mégis úgy alakult, hogy a projekten dolgozó munkatársak a tervezettnél tovább dolgozhatnak a csinosításon. 

A ResetEra felhasználói szúrták ki a Ubisoft Facebookos posztját, ami alapján a vártnál jóval később jelenhet csak meg a Prince of Persia: The Sands of Time: eredetileg 2021. január 21-én szerették volna kiadni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az új dátum azonban állítólag 2021. március 18-ra módosult.

Hirdetés

Sajnos a bejegyzés azóta törlésre került, így valószínűsíthetően valaki előbb kattintott a publikálás feliratra, mint kellett volna. Amint befut a megerősítés, frissítjük a hírt. 

De nézzétek a jó oldalát: ha így is alakul, január 14-től játszhatjuk majd helyette a Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Editiont, amit szintén a Ubisoft szállít. Kinézetre stimmelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)