Hirdetés

Úgy tűnik, hogy készül a Resident Evil Revelations 3

|

A Capcom nemrégiben kiszivárgott adataira reagált egy a stúdióhoz közeli forrás, aki szerint az egyik kódnév mögött igazából a Revelations spin-off sorozat folytatása áll.

Hirdetés

Nemrégiben egy hackertámadás következtében nyilvánosságra került a Capcom jó pár adata, többek között azon projektek nevei is, melyeken jelenleg dolgozik a stúdió. A készülő játékok közül három is a Resident Evil franchise-hoz tartozik, ami nyilván rengeteg kérdést vet fel. Az egyik készülő játék a Resident Evil Outbreak, melyről most egy fontos részletet árult el egy forrás.

A Resident Evil Outbreak még a PS2-es érában megjelent alsorozat volt, és a jelenlegi Remake dömpinget látva felmerül a kérdés, hogy a stúdió vajon újradolgozza-e a korábbi részeket, vagy inkább egy folytatást készít hozzájuk? AestheticGamer szerint - aki a múltban többször szolgált már megbízható belsős infókkal - azonban nem az Outbreak részek környékén érdemes tapogatóznunk.

Hirdetés

Elárulta, hogy a kódnév igazából folytatást takar, viszont valójában a Resident Evil Revelations 3-at. Sajnos egyelőre többet nem mondott a projektről.

A Revelations széria első része a Resident Evil 4 és 5, míg a második az 5 és 6 között játszódott. Noha a stúdió újabban komoly sikereket arat azzal, hogy az akciódúsabb irányt lecserélte a horrorra, lehet, hogy egy Revelations folytatás a pörgősebb hangulatú kalandok kedvelőinek készülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)