Hirdetés

Úgy tűnik, készül a Call of Duty: Warzone 2

|

A generációváltást tenné véglegessé az Activision Blizzard a népszerű Call of Duty: Warzone folytatásának kiadásával.

Hirdetés

Amióta az Xbox mögött álló Microsoft bejelentette a szándékát, hogy felvásárolja az Activision Blizzardot, kulcskérdéssé vált, hogy mit hozhat a Call of Duty sorozat jövője. Phil Spencer nyilvánosan is elmondta, hogy a korábbi vezetés meglévő megállapodásait betartják, ám nem volt egyértelmű, hogy ez mit is jelent pontosan.

A játékipar szinte minden nagyobb kiadójánál és stúdiójánál forrásokkal rendelkező Jason Schreier ezt is kiderítette, beszámolója egyik legnagyobb meglepetése pedig az volt, hogy az idei Modern Warfare folytatás és a jövő évi Treyarch-féle epizód mellett elméletileg a Warzone 2 az a játék, ami a szerződések szerint még biztosan megérkezik PlayStationre.

Hirdetés

A Bloombergen megjelent eredeti beszámolóban ennél több információ nem szerepelt a Warzone számozott folytatásáról, ám, ahogy az várható volt, akadt olyan iparági szivárogtató, akinek volt hozzáfűznivalója a hírhez. A belsős információkról előszeretettel csivitelő Tom Henderson úgy kommentálta az értesülést, hogy a Warzone 2-vel teljesen új fejezetet szeretne nyitni a folyamatosan frissülő free-to-play lövölde életében a kiadó.

"A Warzone 2 szó szerint ez lesz... a Warzone 2. Csak jelenlegi generációs konzolok és PC, a korábbi fegyverek közül nem kerül semmi beépítésre. Egy teljesen új játék a jobb hardverekre"

- írta Twitter-oldalán.

Henderson elmondása szerint egyébként a szélesebb nyilvánossággal együtt ő is most értesült a 2023-as megjelenés megcélzó Call of Duty: Warzone 2 fejlesztéséről, aminek kapcsán azóta hallott további információkat, ám elmondása szerint "még túl korai lenne beszámolni róluk". Egy olyan válaszra viszont reagált, ami szerint kérdéses, hogy addig megfelelő felhasználói bázist tud kiépíteni a PlayStation 5 és az Xbox Series X. Henderson szerint a most a vásárlóknál lévő, nagyjából húszmillió konzol mellé még 20-25 millió gépet tervez évente legyártani a Sony és a Microsoft, így 2023 végére akár már hatvanmillió potenciális játékosa lehet csak konzolon a Warzone 2-nek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)