Hirdetés

Úgy tűnik, mégsem lesz gond a Hogwarts Legacy 2022-es megjelenésével

|

Már épp kezdtünk aggódni a Hogwarts Legacy miatt, mikor biztató hírek érkeztek.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy komoly bajban lehet a Hogwarts Legacy, és már az idei megjelenés sem biztos. Bár továbbra sem tudjuk, egészen pontosan hogyan is áll a Harry Potter filmek/könyvek világában játszódó nagyszabású RPG fejlesztése, a legújabb fejlemények azért bizakodásra adhatnak okot.

Az AccountNGT Twitter-profil tulajdonosa ugyanis (aki egyébként korábban a Star Wars Eclipse-ről is szivárogtatott már a hivatalos bejelenté előtt) arról írt, hogy a Hogwarts Legacy egyedül abban az esetben csúszhat 2023-ra, ha a kiadó a zsúfolt megjelenési naptár miatt meghozza ezt a taktikai döntést.

Hirdetés

A játék tehát nagyon közel van már a finishez, ha a Warner nem érzi majd úgy, hogy a többi megjelenés miatt esetleg nem teljesítene megfelelően a Hogwarts Legacy, akkor nem tolják 2023-ra és tényleg meg fogjuk kapni még idén.

Nem sokkal AccountNGT tweetje után a Warner Play Brazil Twitter-oldal is közzétett egy threadet, melyben a 2022-ben érkező játékokat sorolták. Ebben pedig a Gotham Knights, a Suicide Squad: Kill The Justice League, a Multiversus és a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mellett ott virít a Hogwarts Legacy is.

Csak remélni tudjuk, hogy az eredetileg 2021-re tervezett új Harry Potter-játék tényleg elkészül még idén, és nem is okoz csalódást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)