Hirdetés

Úgy tűnik, több Halo Infinite kampányt kapunk, lehetséges multis tartalmak is kiszivárogtak

|

Akaratlanul ugyan, de izgalmas információkról rántotta le a leplet a 343 Industries.

Hirdetés

Döcögősen kezdett a Halo Infinite technikai stressztesztje, amelyre korlátozott számban, meghívásos alapon engedtek be érdeklődőket, de túlnyomórészt elégedettek a résztvevők a látottakkal, azaz minden jel szerint volt értelme a megjelenés elhalasztásának.

Míg azonban a pozitív visszajelzések magas aránya örömmel töltheti el a 343 Industries, valamint a projektbe besegítő többi stúdió (The Coalition, Certain Affinity, SkyBox Labs, Sperasoft, Atomhawk) fejlesztőit, a bétában felejtett kampányfájlok miatt most főhet a fejük. Serényen igyekeznek minden spoileres posztot és videót eltávolítani, és persze arra kérnek mindenkit, hogy ne fosszanak meg másokat a felfedezés örömétől.

Hirdetés

Eközben a multiplayerrel kapcsolatban is kiszivárogtak olyan információk, amelyeket feltehetően csak később szeretett volna a tudomásunkra hozni a csapat, mint például a potenciális battle royale mód, amelynek létezését konokul tagadják, most mégis egy audiofájl (az announcer szájából elhangzik a battle royale) utal rá.

Még biztosabb lábakon áll az az értesülés, amely alapján már-már készpénznek vehetjük, hogy a sokak által a széria csúcspontjának tartott (maximálisan egyetértek velük) Halo Reachből is érkeznek tartalmak. A Twitteren keringett, időközben eltávolított képek a szóban forgó játék Countdown térképét mutatták átdolgozva és kibővítve.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Végezetül szót kell ejteni még egy apróságról, ami lelkes zsibongást váltott ki a rajongókból: a Halo Infinte közelgő rajtja alkalmából megújuló Halo Waypoint (hivatalos honlap, információs hub és alkalmazás egyben) csupán Halo Insider-tagok számára elérhető, nem publikus változatán már saját fület kapott Master Chief legújabb kalandja. Ez önmagában még senki pulzusát sem emelné meg, az viszont már igen, hogy a menüpontok között szerepelt a Campaigns (azaz kampányok) is.

Érdemes felidézni, hogy a Halo Infinite több lesz egyszerű játéknál, a 343 Industries egy keretet alkotott meg, amelyet aztán hosszú éveken át tetszőlegesen lehet bővíteni további tartalmakkal, köztük újabb kampányokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)