Hirdetés

Úgy tűnik, véget is ért a Little Nightmares sorozat

|

A fejlesztőcsapatnak a jelek szerint más tervei vannak.

Hirdetés

A Tarsier Studios egy hátborzongató kalandot álmodott meg a 2017-ben megjelent puzzle-platformer, a Little Nightmares képében, amely méltán foglalta el a helyét olyan művészi alkotások között, mint az Inside és az Ori and the Blind Forest. Nemrég megjelent a második rész is, a Little Nightmares 2 pedig elképesztő atmoszférával és fontos mondanivalóval éri el, hogy felderítsük minden szegletét. A játékok rajongói valószínűleg bármennyi folytatást el tudnának képzelni, azonban lehetséges, hogy hoppon maradnak. 

Hirdetés

Nemrég megjelent az Embracer Group, a THQ Nordic anyavállalatának legújabb pénzügyi jelentése, amelyben szóba került a svéd stúdió, a Little Nightmares epizódokat fejlesztő Tarsier Studios is, amelyet még 2019 decemberében vásárolt fel. Ez alapján miután a Little Nightmares 2 megjelent és rendkívül jól fogadta a közönség, a Tarsier mostantól új IP-k megalkotására fog fókuszálni.

Lars Wingefors, az Embracer igazgatója kicsit többet is elárult a dologgal kapcsolatban, hiszen hozzátette, hogy bár a Little Nightmares IP-t a Tarsier álmodta meg, az a Bandai Namco tulajdonában van és a kiadásért is ők felelnek, így számukra nincs komolyabb kereskedelmi jelentősége, noha a siker esetén idővel némi jogdíjbevétel járna nekik utána. 

Ezek alapján nem valószínű, hogy lesz Little Nightmares 3, viszont ha hasonlóan minőségi koncepciókat kapunk a csapattól az Embracer Group támogatásával is, akkor boldogok leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)