Hirdetés

Úgy tűnik, Xboxon is elérhető lesz a Google Stadia

|

Érdekes helyzet állhat elő, miután megjelenik a Microsoft Edge böngésző xboxos változata.

Hirdetés

Akinek van egy Xbox konzolja, az valószínűleg nem kacsintgat a Google Stadia felé. Bár a szolgáltatás 4K-s, teljes élményt ígér stabil netkapcsolat esetén, a képminőség hagy kívánnivalót, és a játékok jó részét is külön kell megvenni rá, a Pro előfizetés csak néhány, régebbi vagy kisebb léptékű címhez kínál hozzáférést.

Ugyanakkor akinél kielégítő a net minősége, az akár még jobb minőségben is játszhat, mint egy eredeti Xbox One-on vagy One S-en. Hamarosan érkezik mind az előző, mind a jelenlegi generációs konzolokra a Chromium-alapú Microsoft Edge, mely elméletben képes lesz futtatni a Google Stadiát.

Hirdetés

Egyes tesztelők már próbálgathatják az új böngészőt, és bár az egér-billentyűzet támogatása még nem tökéletes, illetve előfordulnak ilyen-olyan hibák, a beszámolók szerint ígéretes a program, jobb, mint a jelenleg elérhető Explorer. Támogatja a kiegészítők, a vertikális lapfülek, és a legtöbb, Windowson elérhető funkció használatát.

Bár a Google Stadia és az Amazon Luna is megnyitható vele, kérdéses, hogy le fogja-e tiltani ezeket a Microsoft, vagy egyáltalán felismerik-e az Xbox kontrollerét, ahogy kell. Meglátjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy kis közönséget fog ez megszólítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)