Hirdetés

Ugye sejtitek ti is, hogy ki készítheti a 2021-es Call of Dutyt?

|

A Black Ops Cold War problémás fejlesztési ciklusának még lehet egy pozitív hatása az Activision egyik stúdiója számára.

Hirdetés

A Call of Duty hírek kapcsán eddig megbízhatónak bizonyult ModernWarzone oldal egy egyszerű üzenetet intézett a rajongók felé: a 2021-es játékot a Sledgehammer Games fejleszti.

A poszt szerint ez egy "100 százalékosan biztos" infó, de azért érdemes legalább minimális gyanúval kezelni a dolgot, mivel ez még mindig nem egy hivatalos forrásból származó közlés. Ettől függetlenül könnyen beigazolódhat a dolog, főleg ha megnézzük a Cold War fejlesztési ciklusát.

A Call of Duty: Black Ops Cold Wart eredetileg a Sledgehammer Games fejlesztette a Raven Software közbenjárásával. A két stúdió rendszeresen összeveszett a projekten, így az Activision közbelépett és szétválasztotta a párost, egy évvel a megjelenés előtt az SG partvonalra került.

Hirdetés

A Cold War kampányát a Raven fejezhette be, a játék többi részét pedig a Treyarch rakta össze. A Sledgehammert ráállították egy ismeretlen projektre, ami könnyen lehet, hogy a 2021-es Call of Dutyt jelentette.

A Sledgehammer fejlesztette a Call of Duty: Advanced Warfare és WWII epizódjait. Ha az idei részt tényleg ők kapták, akkor kíváncsiak leszünk rá, hogy milyen idősíkba visznek bennünket. Ti minek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)