Hirdetés

Új A Gyűrűk Ura MMO készül, nem is akárkik dolgoznak rajta

|

Konkurenciát fog kapni a 2007 óta megállás nélkül működő The Lord of the Rings Online.

Hirdetés

Biztosan közületek is sokan próbálták már a The Lord of the Rings Online-t, ami még anno 2007-ben jelent meg. Nekem is jelentős hatással volt az egyetemi vizsgáim sikerességére, nagyjából 3500 órát pakoltam bele, mire le tudtam jönni a szerről, de van olyan kolléga a szerkesztőségben, aki még nálam is durvábban tolta ezt az ipart. A 2007-es The Lord of the Rings Online egy csodálatos játék volt, de 2023-ban már nehezen ül le elé az ember, eljárt felette a kor.

Nos, a jelek szerint hamarosan új MMO-t kapnak A Gyűrűk Ura-rajongók, ugyanis ma bejelentették a legújabb ilyen projektet.

Hirdetés

Az Embracer Grouphoz tartozó Middle-earth Enterprises és az Amazon Games együttműködéséből fog megszületni az új The Lord of the Rings MMO, amiről egyelőre még elég keveset tudunk, lévén a fejlesztés nagyon korai szakaszánál jár csak a projekt. A munkálatokat az Amazon Games Orange County csapat vezeti, nekik köszönhettük a New World című játékot is, ami így-vagy úgy de sokak elméjébe bevésődött. 

Az Amazon Games annyit azért elárult, hogy PC mellett konzolokra is készül az új játék, ami A hobbit és A Gyűrűk Ura-trilógia történeteihez fog kapcsolódni. A stúdió alelnöke, Christoph Hartmann nem is győzőtt hálálkodni a bejelentés kapcsán, és nagyon megköszönte a Middle-earth Enterprises bizalmát, érzik tehát az illetékesek, hogy milyen felelősség szakadt a nyakukba ezzel a játékkal.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, mindenesetre a megjelenéstől teljesen bizonyos, hogy még évekre vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)