Hirdetés

Új AAA játékon dolgozik a Metro Exodus fejlesztőcsapata

|

A Metro sorozat folytatása mellett egy másik játékkal is készül a 4A Games.

Hirdetés

Már javában készíti a 4A Games a Metro sorozat folytatását, aminek, ha minden rendben megy, a Saber Interactive segítségével még többjátékos módja is lesz. Mindeközben a 2019-ben megjelent Exodus kapott egy alaposan feljavított kiadást, most pedig megtudtuk, hogy egy teljesen új IP-t is készít a stúdió.

A THQ Nordic alá tartozó csapat oldalán ugyanis több álláshirdetés is megjelent, amik rendkívül beszédesek a jövőben készülő projektjeikkel kapcsolatban.

Hirdetés

A 4A Games több pozíciót is meghirdetett, amik közül soknál fel is tüntették, hogy egy "új IP-hez" keresnek munkatársakat. Még egy Senior Game Designer pozíció is nyitott, így biztosak lehetünk benne, hogy nagy dobásra készülnek a Metro széria készítői.

A hirdetésekben szerepel továbbá, hogy a készülő projekt az egyik "legélőbb környezetet hozza majd el, amit valaha videojátékban láttunk". Közben attól sem kell tartanunk, hogy nagyon ismeretlen vizekre eveznének, hiszen az oldalt böngészve megtudhatjuk, hogy a projektben lesznek fegyverek, járművek és új fajta lényekre is számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Még egy dolog biztos: a cím nélküli játék nem mostanában fog megjelenni. A 4A Games még csak toboroz a projekthez, miközben a következő Metro projekteken már évek óta dolgoznak, szóval ezek biztosan előbb jelennek majd meg. A stílus kedvelőinek addig is érdemes a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobylra odafigyelni, ami a tervek szerint 2022 áprilisában érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)