Hirdetés

Új akció-kalandjátékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztőcsapata

|

Nem az Outriders az egyetlen új cím, ami a People Can Fly-nál készül.

Hirdetés

Várhatóan még idén megjelenik a Painkiller széria és a Bulletstorm készítőinek vadonatúj játéka, a kooperatív lövöldözésre kihegyezett Outriders, de a csapat bejelentése alapján nem ez az egyetlen projekt, amin dolgoznak, valami más is formálódik a háttérben.

Hirdetés

A titokzatos cím egy AAA-minőségű, ambiciózus akció-kalandjáték lesz, amely PC-re, következő generációs konzolokra és streaming platformokra készül. Bár a fejlesztést a tavaly alapított People Can Fly New York irányítja, de besegítenek nekik a Varsóban, Rzeszówban és Newcastle-ben található divíziók is.

Az új projekt nagyságához igazodva a People Can Fly növelni fogja a már így is 250 fősre rúgó New York-i csapat méretét a következő 12-18 hónapban, emellett egy új divíziót is létrehoznak Montrealban. Addig is, míg fény derül erre a rejtélyes játékra, nézzétek meg az Outriders legutóbbi trailerét (ehhez kapcsolódik a kiemelt kép is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)