Hirdetés

Új, alacsony fogyasztású Xeonokat jelent be az Intel

|

Hétfőn az Intel hivatalosan is bejelenti új, 50 watt fogyasztású, négymagos Xeon processzorait, melyek 60, illetve 38 százalékkal takarékosabbak egyes elődmodelljeiknél.

Hirdetés

Az eWeek.com még pénteken megszellőztette, hogy az Intel két új, négymagos, a Clovertown architektúrára épülő Xeon processzort is bejelent hétfőn. A Xeon L5320 és az L5310 1,86, illetve 1,6 gigahertzes órajelen futnak, és az Intel Bensley szerverplatformjával kompatibilisek. Eszerint minden további nélkül csereszabatosak az eddigi két és négymagos Xeonokkal. Mindkét processzor 8 megabájt másodszintű gyorsítótárat tartalmaz, és 1066 megahertzes külső órajelen fut. A megszokott ezer darabos tétel szerinti meghatározásban a Xeon L5320 519 dollárba kerül, míg az L5310 455 dollárt kóstál.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)