Hirdetés

Új Assassin's Creed: Brotherhood DLC közeleg

|

Egy- és többjátékos móddal kecsegtet az új Brotherhood DLC.

Hirdetés

"The Da Vinci Disappearance" névvel érkezik a következő hónapban az új tartalmi frissítés, mely a konzolos verziókat érinti.

A kampány a Brotherhood eseményei után játszodik, amikor is a drága Da Vinci komát jól elrabolják a gonosz Hermeticistek. Nem, ez nem valami furcsa Földönkívüli faj latin megnevezése, hanem egy alvilági banda, akik úgy döntöttek kicsit átalakítják az emberi fajt, és ehhez kell nekik Leonardo. (Kicsit mégis olyanok, mintha Földönkívüliek lennének, nem?)

Küldetésünk innentől már egyértelmű; állítsuk meg a rossz fiúkat, vágjuk le a vezérüket, rejtőzködjünk örömlányok között! (Az utolsó feature csak opcionális.)

A multiplayeres részeket illetően 2 új pályával, 4 karakterrel, és 2 móddal gazdagodunk. Az Escort nevezetű multis móka két négyfős csapat vetélkedéséből áll, amikor is védenünk kell egy kijelölt karaktert, miközben vadászunk az ellenfélére. Az Assassinate módban 6-8 játékos van összeeresztve, hogy jól legyilkolásszák egymást.

Az Xbox tulajoknak 800 MS pontot kell érte kipengetni, de PSN-es ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)