Hirdetés

Új asszisztensek

|

A digitális asszisztensek (PDA-k) világában elismert SONY két új készüléket mutatott be a napokban. A PEG-NR70 és a PEG-NR70V többek között 3.8 inches színes képernyővel, beépített billentyűzettel, Motorola 66 MHz-es Dragonball SuperVZ processzorral és 16 MByte RAM-mal van felvértezve. Áramforrásként egy Lithium akkumlátor található mindkét szerkezetben, mely a SONY állítása szerint napi 30 perces használat mellett 10 napig képes árammal ellátni a rendszert. Megjelenésük Japánban március vége, április eleje, áruk pedig 385 $ és 465 $ lesz. A legjobbat majdnem elfeljtettem: mindkét apróság képes MP3 fájlok lejátszására, melyeket a mellékelt fülhallgató és távirányító segítségével bárhol-bármikor hallgathatunk. Ha szeretnél még egyéb érdekességeket megtudni, ezekről a nagyon ígéretesnek tűnő gépekről, kattanj el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)