Hirdetés

Új Battle Passt kapott a World of Tanks, hamarosan visszatér a battle royale mód is

|

Kifejezetten érdemes most visszanézni a Wargaming.net tankos játékába.

Hirdetés

Sok játék megkapta már a saját Battle Pass-rendszerét, amelynek hála a rajongók különböző játékbeli jóságokat oldhatnak fel pusztán azzal, ha játszanak, de bizonyos esetekben fel is lehet pörgetni a haladást némi valódi pénzzel. A World of Tanks fejlesztői számára sem ismeretlen ez a megoldás, és nemrég ismét elhozták ezt a mókát a játékba, de nemsokára érkezik egy másik újdonság is, aminek valószínűleg sokan örülnek majd.

Hirdetés

Szeptember 17-én megérkezett a harmadik Battle Pass, az új szezon középpontjában pedig két harckocsi, az amerikai T11E05 és a szovjet IS-4 áll, ami azt jelenti, hogy ezekkel több Progression Pointot gyűjthetünk. A feloldható jutalmak között ismét rengeteg játékbeli cucc akad, és mivel az alapok nem változtak, így ismét a már megszokott módon haladhatunk előre.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak a Battle Pass Season 3 kapcsán, lessétek meg ezt a videót!

Emellett hozott még egy jó hírt a Wargaming.net, ugyanis megtudtuk, hogy szeptember 21-én visszatér egy hétig a World of Tanks saját battle royale játékmódja, vagyis a Steel Hunter. Ráadásul októberben és novemberben is sor fog kerülni erre, tehát idén még több alkalommal is élvezhetjük majd ezt a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)