Hirdetés

Új BF 2 pálya a DICE fejlesztésében

|

Az INTEL és az EA DICE fejlesztői új Battlefield 2 pályával lepték meg a játékosokat, ami a klasszikus első epizód hangulatát idézi.

Hirdetés

Nemrég még arról értesítették a világot a DICE kiugrott emberei, hogy nem készítenek több javítást a Battlefield 2 programhoz, ám szerencsére ez a bejelentés nem érintette a rajongók számára nagyon fontos kiegészítéseket. Az egyik fórumban jelentették be az EA DICE fejlesztői, hogy elkészült egy új Battlefield 2 pálya béta változata, amit már le is lehet tölteni. A Highway Tampa néven készülő pálya a béta státusz ellenére támogatja a ranked játékot, így mindenkinek érdemes letöltenie, aki szereti a járművekkel vívott, nagyobb csatákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)