Hirdetés

Új CD Projekt RED stúdió nyílik Krakkóban

|

A The Witcher fejlesztői bekeményítettek és terjeszkedésbe fogtak, egyelőre Lengyelországon belül.

Hirdetés

A 2002-ben alapított cég eddig Varsóban összpontosította erejét, most viszont új CD Projekt RED stúdió nyílik Krakkóban is. Az új csapat olyan játékok fejlesztésében fog segédkezni, mint a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077.

Adam Badowski, a cég vezetője az alábbi szavakkal toldotta meg a bejelentést: "Új stúdió, új emberek és új energia - egyre inkább növekszünk, és rendkívül izgatottan várjuk a Krakkóban rejlő lehetőségeket. Továbbra is egyre jobb RPG-ket szeretnénk készíteni, az új stúdió pedig újabb lépés ebbe az irányba. Krakkó, mint Európa kulturális és tudományos központjainak egyike igazán különleges hely, mely hatással lesz játékainkra is."

A CD Projekt RED 2007. óta lát el minket minőségi játékokkal, ekkor jelent meg PC-re a The Witcher, majd 2011-ben a folytatás, a The Witcher 2: Assassins of Kings, melyből 2012-ben Xbox 360-as változat is napvilágot látott. A The Witcher 3: Wild Hunt PC mellett már PS4-re és Xbox One-ra is érkezik, ahogy a fentebb látható Cyberpunk 2077 is, a kérdés csak az, mikor. Minimum jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)