Hirdetés

Új Civilization IV. kiegészítő készül

|

Míg többen temetik a körökre osztott stratégiai játékok műfaját, töretlen népszerűségnek örvendenek főképp a Civilization sorozat személyében. A 2K Games bejelentése szerint Sid Meier mester stratégiai játéka újabb kiegészítővel fog felfrissülni.

Hirdetés

A Warlords-dzal szemben ebben a kiegészítőben nem a harc, hanem a diplomácia lesz kibővítve. A kém lehetőségeit is felülmúlják, sokkal használhatóbb lesz így. A mesterséges intelligenciát is teljesen átdolgozzák, de hogy miben lesz jobb még nem hozták nyilvánosságra. Tíz teljesen friss civilizációval bővül ki a játék, úgymint Hollandia, Portugália vagy Babilon. Az új népek új elemekkel bővítik ki a fejlődési fát, számos új egységgel, vezetővel és saját épülettel bővítik ki az alapjátékot. Tizenkét, rajongók által ihletett pálya kap még helyet a kiegészítőben. Megjelenés júliusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)