Hirdetés

Új Company of Heroes 3 játékmenetet hozott a friss fejlesztői napló

|

A Company of Heroes 3 küldetéseiről és ehhez kapcsolódó témákról mesélnek a Relic szakemberei, miközben tankok szaggatják fel a mediterrán tájakat.

Hirdetés

Szerencsére 2022-ben sem szenved hiányt izgalmas újdonságokban az, aki a stratégiai műfajban szeretne elmerülni, és a klasszikusokat már kipörgette. Kétségkívül sokan várják közülük az év vége felé érkező Company of Heroes 3-at, aminek a fejlesztői újabb videóval emlékeztettek rá, hogy készül a második világháborús sorozat legújabb része.

A friss videónaplóban a küldetések kerültek a középpontba, az alkotók kommentárját pedig néhány látványos jelenettel illusztrálták ezúttal is.

Hirdetés

A videóban a Relic munkatársai mesélnek többek között arról, hogy a dinamikus kampány komoly kihívás elé állítja őket, mivel annak ismerete nélkül kell az egyes kihívásokat kitalálniuk, hogy tudnák, a játékos melyik századdal vág majd neki a Company of Heroes 3 adott missziójának, illetve, hogy csapatait addig hogyan fejlesztette.

Emiatt az is lehet, hogy pont olyan erőket viszünk majd el egy-egy pályára, akik részt vettek a valós ütközetben, amit feldolgoz az adott küldetés, de akár teljesen újra is írhatjuk a történelmet, felcserélve mondjuk a brit és amerikai seregek szerepeit.

A Company of Heroes 3 alkotói továbbá kiemelik, törekedtek arra, hogy a nagy, a fél pályát elpusztító csaták közé keverjenek kisebb csapatokról szóló, bizonyos esetekben lopakodásra kihegyezett epizódokat is. A fenti videóban ezekről a témákról látványos csatákat ábrázoló felvételek közben hallgathatjátok meg az alkotók beszámolóit, illetve például az MI felkészítése kapcsán is benézhettek a kulisszák mögé.

Mindezt a gyakorlatban valamikor az év vége felé élhetjük át, az RTS-nek ugyanis egyelőre csak egy megközelítő, 2022 végét takaró megjelenési időszaka van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nemrég egyébként egy külön videóban is összeszedtük a 2022-es év legfontosabb stratégiai címeit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)