Hirdetés

Új Company of Heroes játék a láthatáron?

|

Nem tűnik lehetetlennek, hogy már ma este bejelentsék a Company of Heroes 3-at.

Hirdetés

A Relic Entertainment most épp az Age of Empires IV-en dolgozik gőzerővel, de nagyon úgy fest, hogy valami másra is számíthatunk tőlük a jövőben. A csapat korábban olyan szériákkal szerzett nevet magának, mint a Homeworld, a Warhammer 40,000: Dawn of War, vagy épp a Company of Heroes. Most úgy tűnik, hogy az utóbbi folytatása készülhet el.

Legalábbis erre utal az, hogy valami második világháborús tartalmat kezdtek el belengetni hivatalos Twitch-csatornájukon. A nagy bejelentésre elvileg ma este, hazai idő szerint este 7 órakor számíthatunk. 

Hirdetés

Mi személy szerint nagyon tudnánk örülni egy Company of Heroes 3-nak, elvégre nem tegnap volt már, mikor megjelent a 2013-as második epizód. Az Age of Empires IV idén októberben érkezik, szóval jelenleg már valószínűleg csak az utolsó simításokat végzik rajta, megjelenése után pedig bőven lenne a csapatnak elég erőforrása ahhoz, hogy folytassa a Company of Heroes szériát.

Ma este okosabbak leszünk, nem kell már sokáig várunk!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)