Hirdetés

Új Crash Bandicoot játék készül?

|

A franchise épp a 25. születésnapját ünnepli, ennek örömére jön egy új játékcsomag, és hamarosan újdonságokra is számíthatunk.

Hirdetés

Az Activision rápörgött a Crash Bandicoot sorozatra. Mind az N. Sane Trilogy, mind a Crash Team Racing Nitro-Fueled, mind a Crash Bandicoot 4 jól szerepelt a kritikusok és a vásárlók mércéjével is. Most ezeket a játékokat csomagolják egybe a Crashiversary kiszerelésben, amit majd behúzhatunk PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokra is.

Az új csomag bejelentése mellett azért volt egy nem túl óvatos utalás is a videóban a jövőre nézve.

Hirdetés

A Toys for Bob társvezetője, Avery Lodato azzal zárta a rövid bejelentő videót, hogy "nagyon hamar" fogunk új dolgokat látni Crashtől.

Nyilván ebben a kis ünnepi anyagban nem ment bele abba, hogy ez mit is jelent, de a megfogalmazása alapján azt gondolnánk, hogy a következő hetekben megtörténik majd a rendes bejelentés. Persze ez csak találgatás a részünkről.

Mi csak azt reméljük, hogy a srácok tanultak a múlt hibáiból, és nem kezdik el megint nagyon fura irányokba vinni a sorozatot. Ha kapunk még egy olyan minőségű platformert, mint a Crash 4 volt, akkor feltehetően a rajongótábor elégedett lesz. 

Ti mit gondoltok? Milyen folytatásnak örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)