Hirdetés

Új csúcsot ért el a Twitch márciusban

|

Felfoghatatlan mennyiségű élő közvetítést néztek a Twitch felhasználói az előző hónapban.

Hirdetés

Vitathatatlan, hogy a Twitch magasan a legnépszerűbb platform, ha videojátékstreamekről van szó. Sokszor, sokan próbálták már letaszítani a trónról, ebbe azonban még a Microsoftnak is beletört a bicskája.

A Twitch pedig robog tovább, márciusban új, elképesztően magas számokat generált. A Rainmaker.gg statisztikái alapján márciusban több mint 2 milliárd órányi előadást néztek a játékosok a platformon.

Hirdetés

Összehasonlítás céljából érdemes mellé tenni a Facebook Gaming számait. A kék óriás által üzemeltett streaming platform él és virul, azonban csak úgy, hogy mélyen integrálva van a közösségi oldalba, és még így sem tudja megközelíteni a Twitch számait.

A Twitch márciusi legnézettebb játéka a Grand Theft Auto V volt, melyet 181 millió órán át követtek a nézők. Ezt követi a League of Legends 143-mal, majd a Fortnite következik 107 millió órával. Negyedik helyen a Call of Duty: Warzone futott be 85 millióval, szorosan mögötte pedig a Minecraft 82 millió órányi nézettséggel.

A Grand Theft Auto V sikere a szerepjátékos szervereknek köszönhető, melyeken egyre több népszerű streamer játszik hosszú napokon keresztül.

A StreamElements kiemelte továbbá, amiről mi is írtunk, miszerint egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az alvós streamek. Ezeket is több mint 2 millió órán át nézték a Twitch felhasználói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)