Hirdetés

Új Dead Island DLC - Ryder White

|

A zombiparadicsom újabb tartalommal bővül, még pedig a Ryder White DLC-vel.

Hirdetés

A Deep Silver remekműve, a Dead Island újabb DLC-vel fog bővülni, még pedig a Rhyder White-al. Ez a DLC a játék sztorijának eddig ismeretlen részébe ad betekintést, mégpedig Ryder White (minő meglepetés) véres, túlélésért való küzdelmébe. Akinek nem cseng ismerősen a név, annak eláruljuk, hogy ő a titokzatos hang gazdája, aki folyamatosan instrukciókkal és feladatokkal lát el minket a rádión keresztül.

A DLC az új sztori, új karakter és több órányi plusz játékélmény mellett új fegyvereket, valamint "fegyverrecepteket" is tartalmaz majd, így egyre több módon apríthatunk hamburgert a ránk támadó fenevadakból.

A DLC február 1-től lesz letölthető 800 Microsoft pont ellenében az Xbox Live-ról, illetve 7,99 fontért a PSN-ről és a Steam-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)