Hirdetés

Új Diablo II: Resurrected tartalmak is jöhetnek a jövőben

|

A fejlesztőknek rengeteg ötletük van arra, hogy mivel egészítsék ki a klasszikust, és meséltek is erről-arról a megjelenés előtti hajrában.

Hirdetés

Amikor a Vicarious Visions megkapta a projektet, akkor csak az volt a csapat feladata, hogy hozzon össze egy, az eredetihez hű, modernizált Diablo II-t. Az alfa- és bétatesztek alapján úgy fest, hogy sikerrel jártak, de azt csak a megjelenés utáni napokban fogjuk megtudni, hogy a játék egésze is rendben van-e.

A Windows Centralnak adott interjú szerint a Vicarious Visions döntéshozói is erre várnak. A megjelenés előtti napokban a stúdió vezetője Rob Gallerani és a projekt vezetője Michael Bukowski arról meséltek, hogy ugyan nem lehetetlen a további bővítés sem, de először biztosak akarnak lenni az alapok szilárdságában.

Hirdetés

A stúdiónak lennének ötletei bőséggel, ha a közösség úgy kívánja, és ha az alapjáték rendben van.

"Egy erős alapot akartunk felépíteni, mielőtt elkezdünk beszélgetni a harmadik és negyedik emeletekről. Ha már itt elvétjük a lépést, értelmetlen lenne bármilyen más bővítést hozzátenni. Rengeteg ötletünk van, de először az alapjáték megjelenését kell rendeznünk, aztán meglátjuk, hogy mi lesz az új rúnaszavakkal, tárgyakkal és a többivel."

A Blizzardnak most nagy szüksége lenne egy győzelemre, tekintettel az elmúlt hónapok eseményeire és a tovább burjánzó jogi útvesztőre, amibe a vezetőség keverte magát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Diablo II: Resurrected megjelenése 2021. szeptember 23-án lesz esedékes PC-re, Nintendo Switchre illetve Xbox és PlayStation konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)