Hirdetés

Új Diablo III-as downloader, szedd le te is

|

Még olyan 27 óra és elindulnak a Diablo III szerverei.

Hirdetés

Az utolsó pillanatban derült ki, hogy az eddig használt letöltőprogram kifelejt néhány létfontosságú file-t. A megoldást a Blizzrad nagyon hamar orvosolta, felkerült az új downloader. A Battleneten keresztül mindenki leszedheti az új verziót.

Ezt ajánlott mindenkinek megtenni aki digitálisan tölti a Diablo III-at. Fontos tudni, hogy aki már leszedte, annak csak 65MB-ot szed le a program, de aki most kezdi el annak majd 8GB-ot kell lehúzni. Szóval aki szeretne holnap éjféltől játszani annak bizony igyekeznie kell a letöltéssel.

Szeretnénk mindenkit emlékeztetni, a holnap esti Diablo III-as Launch partira, természetesen a GameStar is képviseltetni fogja ott magát, gyertek el ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)