Hirdetés

Új Dirt játék bejelentésére készül a Codemasters

|

A rally játékok szerelmeseinek kellemes hír lehet, hogy egy új Dirt van születőben, de sajnos még csak csigáznak minket, és simán lehet, hogy nem lesz akkora öröm a vége.

Hirdetés

A Codemasters leginkább a Dirt rajongóihoz szólt, amikor kirakott egy új tweetet a széria hivatalos oldalára. Egyelőre nem kaptunk részleteket vagy bármi konkrétumot, de a versenyjáték szerelmeseinek címezett üzenetben volt egy hosszabb poszt linkje, ami megköszönte a kitartást. És ennek kapcsán azért van itt azért pár apróság, amit érdemes kiemelni.

Hirdetés

Először is a Codemasters levele szerint a következő játékot egy másik csapat fejleszti majd, tehát nem a fő Dirt Rally csapat. Másrészt nagyon hangsúlyozták az "új élmény" kifejezést, így könnyen lehet, hogy valami mellékágat kapunk majd, esetleg mobilos vagy VR változatot. Annyi biztos, hogy a srácok nem szeretnének sokáig váratni minket, mivel a poszt szerint hamarosan befut a bővebb bejelentés is.

Sem címet, sem dátumokat, sem megjelenési időszakot nem kaptunk, így mást nem tehetünk, minthogy várunk és találgatunk. Szerintetek mire készül a Codemasters?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)