Hirdetés

Új DLC jelenik meg a Total War: Warhammer II-höz

|

A The Warden & The Paunch csomag többek között két Legendary Lordot is hoz a játékba.

Hirdetés

A Creative Assembly ügyesen ötvözte a Warhammer fantasy világát a Total War szériára jellemző játékelemekkel, így pedig egy olyan alkotást sikerült letennie az asztalra, amit a mai napig rengeteg rajongó játszik még. Valószínűleg tisztában vannak ezzel a fejlesztők is, ezért hamarosan meglepik a játékosokat némi újdonsággal.

Hirdetés

A tervek szerint május 21-én jelenik meg a The Warden & The Paunch nevű DLC a játékhoz, ami két, egymással rivalizáló Legendary Lordot hoz. Az egyikük a High Elves frakcióhoz tartozó, Yvresse élén álló Eltharion the Grim, a másik pedig a Broken Axe Tribe vezetője, Grom the Paunch, aki pedig a Greenskins frakciót erősíti.

Természetesen a karakterekkel együtt vadonatúj egységekkel is bővül az előbb említett két frakció, és friss Regiments of Renownokat is kapunk. Ha többet szeretnétek tudni a DLC újdonságairól, akkor feltétlenül javasolt felkeresni a Steam-oldalát.

Hamarosan egyébként a Total War: Warhammer III is érkezhet, trilógiának tervezték ezt a leágazást. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)