Hirdetés

Új Doctor Who játék érkezik, ezúttal VR szerelés sem kell hozzá

|

A Doctor Who: The Edge of Time című VR játék bővített és átalakított változatát kapjuk a főbb platformokra, a Doctort alakító színészek közreműködésével.

Hirdetés

Volt egyszer egy Doctor Who: The Edge of Time című VR kalandjáték, ami ugyan nem váltotta meg a világot, de 2021 tavaszán egy bővített, VR-nélküli változatban kap új esélyt a tündöklésre.

A Doctor Who: The Edge of Reality-ben Jodie Whittakert és David Tennantet kísérhetjük el egy-egy kalandra. Rengeteg új, az Edge of Time-ban nem látott tartalomra, és átdolgozott játékmenetre számíthatunk PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen.

Hirdetés

Akiknek nincs otthon komolyabb konzoljuk vagy PC-jük, azok is készülhetnek egy Doctor Who kalandra a tegnap bejelentett Doctor Who: The Lonely Assassinnak köszönhetően. Ez egy mobilos, nyomozós játék lesz, ami az egyik legjobb horror-részre, a Blinkre alapul - a Síró Angyalok után fogunk vizsgálódni.

A The Lonely Assassin is valamikor jövő tavasszal érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)