Hirdetés

Újra szóba került a következő Dragon Age

|

Már az E3 előtt elszólta magát az egyik író, hogy a BioWare már dolgozik egy új Dragon Age játékon, most azonban a Dragon Age: Inquisition kreatív rendezője beszélt a folytatásról.

Hirdetés

Nyílt titok volt, hogy a BioWare nem hagyja annyiban a Dragon Age szériát és a folytatáson töri a fejét, amit májusban Alex Kennedy, a cégnek külsős íróként dolgozó fejlesztő erősített meg egy interjú keretében. Azóta persze elterelte a játékosok figyelmét a stúdió ambiciózus projektje, az Anthem, viszont az E3 lecsengése után most újfent hallhattunk a franchise jövőjéről, méghozzá a legfontosabb embertől. 

Hirdetés

Mike Laidlaw, a Dragon Age sorozat kreatív rendezője a The 1099 podcast vendége volt, ahol elárulta: "valami történik a Dragon Age-dzsel". Sajnos konkrétumokat nem szolgált, viszont azt még hozzátette, hogy a játékon dolgozó csapathoz épp most keresnek új munkatársakat, vagyis rákapcsoltak az Inquisition folytatásának fejlesztésére. Persze nem tudni, hogy milyen fázisban tartanak éppen, ugyanakkor Laidlaw viccesen igyekezett megnyugtatni a franchise jövőjéért aggódókat: "én vagyok a kreatív rendező és még nem rúgtak ki."

A beszélgetés során Laidlaw elismerte azt is, hogy a BioWare-nek voltak tervei a Jade Empire 2-vel kapcsolatban is, de a Dragon Age miatt félrerakták őket. Mindazonáltal lehetségesnek tartja, hogy a jövőben elkészüljön a folytatás. Erre mi sem mondanánk nemet. 

Ti mit látnátok szívesen a következő Dragon Age-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)