Hirdetés

Új Dragon Ball játékot jelentettek be, ami a túlélésre megy rá

|

A Dragon Ball: The Breakers az online mókát preferálja, a grafikája pedig az animét idézi.

Hirdetés

A Bandai Namco egyik legnagyobb brandje egyértelműen a Dragon Ball, a kiadó tisztában is van vele, hogy milyen ütőkártyát szorongat a kezében, és nem rest rendszeresen élni is vele. Ez hol jobban sikerül, hol rosszabbul sül el, de az utóbbi években olyan játékokat kaptak a rajongók, mint a Dragon Ball FighterZ, a Dragon Ball Z: Kakarot és a Dragon Ball: Xenoverse 2.

A lista pedig jövőre még egy névvel bővül, ugyanis a Bandai Namco bejelentette a széria legújabb részét. 

Hirdetés

A Dragon Ball: The Breakers egy aszimmetrikus multiplayer játék lesz, amelyben - hasonlóan olyan címekhez, mint az Evolve vagy a Dead by Daylight - a játékosok a két oldal egyikét erősíthetik egy titokzatos jelenség hatására. A játékmenetben a Raider és a Survivors lesz ez a két szerepkör, és míg előbbiben a Dragon Ball franchise egy-egy ismert gonosza lesz (mint Cell, Buu vagy Dermesztő) irányítható, addig utóbbi csoportot hét hétköznapi állampolgár gyarapítja, akik nem rendelkeznek semmiféle szuperképességekkel. Természetesen a Raider bőrébe bújó játékos elsöprő erőket mozgósíthat és célja a teljes csapat elpusztítása, míg a vele szemben álló hét főnek különféle tárgyakra, fegyverekre és járművekre kell támaszkodniuk, hogy megküzdjenek vele/elkerüljék őt, és kitörjenek a jelenségből a Super Time Machine segítségével. 

A játékot a Dimps fejleszti, és információik szerint a Dragon Ball: Xenoverse 2 világában játszódik majd, ami többek között a mentések összekapcsolásában fog megnyilvánulni. A túlélőket persze testreszabhatjuk majd, és nem maradhatnak el a kozmetikai cuccok sem, amiket játékon belül megszerzett kreditekkel vagy valódi pénzzel is beszerezhetünk. 

A Dragon Ball: The Breakers még az előző generációra fókuszál, azaz PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre várható valamikor 2022-ben (hamarosan azonban elrajtol egy zárt béta, kifejezetten a PC-sek számára). Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)