Hirdetés

Új előzetesében mutatta meg elbűvölő világát a PS5-ös Returnal

|

A Housemarque fejlesztésében készült PS5-exkluzív játék, a Returnal legújabb előzetesének fókuszában az igen látványos Atropos bolygó áll.

Hirdetés

A PS5-ös Returnal alapvetően egy sci-fi horror TPS kalandjáték roguelike elemekkel megfűszerezve, ahol a történet elején egy folyamatosan változó világba zuhanunk le. Ennek betöltése elvileg az SSD-vel felszerelt PS5-nek gyerekjáték lesz. A kaland során a legfőbb feladatunk az, hogy utánajárjunk a bolygó övezte titkoknak, az ősi civilizációnak és összerakjuk a homályos emlékeinket a történtekről.

A főszereplő Selena, őt irányítva kell megküzdenünk a túlélésért a kopár tájakon, az ellenséges idegenek gyűrűjében. A játék érdekessége, hogy karakterünk egy időhurokba kerül és minden alkalommal, amikor meghal, akkor újra kell kezdenie az erőforrások, fegyverek begyűjtését. 

Hirdetés

Selena képességei fejleszthetőek, ezeket az idegen technológiák felfedezésével tudjuk kiváltani. Egyébként természetesen a DualSense extra képességeit is ki fogja használni a Returnal. Nemrég egy vadonatúj előzetes is érkezett, ez a gyakorlatban is megmutatja, mire számíthautnk.

Eredetileg márciusban jelent volna meg a játék, de úgy néz ki, hogy csak április 30-án fog megérkezni, kizárólag PS5 konzolokra. Nektek hogy tetszik a Returnal világa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)