Hirdetés

Új előzeteseken Keanu Reeves és a Cyberpunk 2077 játékmenetének összefoglalója

|

Új gameplay traileren láthatjuk a Cyberpunk 2077-et, megismerhetjük Night City különböző területeit, és megnézhetjük a harcot is - meg azt, ahogy Keanu Reeves dolgozik.

Hirdetés

Tegnap váratlanul kiadott egy xboxos gameplay trailert a CD Projekt RED, de már korábban jelezte, hogy ma is lesz Night City Wire. A mai adás során Johnny Silverhand is kiemelt szerepet kapott, akit a tavalyi E3-on láthattunk először, és nem más formálja meg, mint a lélegzetelállító Keanu Reeves. A főhős fejében élő karaktert felvezető előzetes viszonylag rövid, de megmutatja, ki volt ő, mit tett, és mi köze lesz a V-hez.

A kulisszák mögé is betekinthetünk, megnézhetjük, hogyan szinkronizálta és alakította Reeves a figurát, és milyen élmény volt számára a játékon dolgozni. Ebben a videóban is van egy kevés gameplay.

Hirdetés

A műsoridőbe belefért a játékmenet rövid összefoglalója, tele új jelenetekkel. Szó esik a sztori alapjairól is, miközben persze a Cyberpunk 2077-ből láthatunk mozzanatokat.

Ha úgy érzitek, még ez sem elég, nézzétek meg, hogy készült a zene, valamint a második videóban azt, hogy hogyan működik a JALI, a technológia, ami arról gondoskodik, hogy mind a 11 szinkronnál stimmeljen a karakterek szájmozgása.

A Cyberpunk 2077 december 10-én most már jó eséllyel tényleg megjelenik, valami nagyon durvának kell történnie, hogy újabb halasztásra kerüljön sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)