Hirdetés

Új előzetesen a Pinokkió története által inspirált soulslike játék

|

A jövőre érkező Lies of P egyúttal kellemes meglepetéssel is szolgált a Game Pass-előfizetők számára.

Hirdetés

A 2022-es gamescom nyitóeseményének keretén belül új előzetessel jelentkezett a Lies of P névre keresztelt soulslike játék. A videóban eddig nem látott játékmenet jelenetek szerepelnek, végre komolyabb betekintést nyerhettünk a hazudozás rendszerébe, láthattuk Geppettót és minden bizonnyal Tücsök Tihamért is. Igencsak érdekes koncepció, aminek megjelenését izgatottan várjuk.

A trailer számos új helyszínt, karaktert és ellenséget mutat be, de a legfontosabb, hogy P szemtől szembe kerül egy őt fiának nevező férfivel, aki feltehetően az apja és alkotója, Geppetto.

Hirdetés

Van azonban valami kétségbeejtő az egész szituációban, és figyelembe véve, mit tudunk Pinokkió történetének e sötét fordulatáról, valószínűleg egy szívszorító találkozásnak nézünk elébe.

A Lies of P fejlesztéséért a Round 8 felel és a NeoWiz adja majd ki. Megjelenési dátummal ugyan még nem rendelkezik a projekt, azt azonban már biztosan tudjuk, hogy egy igazi új generációs játékról van szó, így csak PlayStation 5-re, Xbox Series gépekre és PC-re jelenik majd meg, illetve a premier napján bekerül a Game Passbe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)