Hirdetés

Új előzetesen láthatjuk, mennyire szép lesz az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

|

A remastered verzió jövő héten érkezik PlayStation 5-re, majd még az idén PC-re is ellátogat.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben számolhattunk be róla nektek először, hogy nagy meglepetésre PC-re is ellátogat az eddig PlayStation-exkluzív sorozat, az Uncharted. Persze nem kizárólag számítógépes port készül, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection első körben PlayStation 5-re jön, és majd csak később az év folyamán PC-re.

Azt már korábban megtudtuk, hogy a játék egy eleme nem kerül majd be a felújított kiadásba, ezzel azonban valószínűleg a többség együtt tud élni.

Hirdetés

Mivel már nagyon közel a megjelenés, a Sony most új előzetessel örvendeztette meg a leendő játékosokat. A leírásban újra elbüszkélkedtek vele, hogy a csomag A Thief's End és a The Lost Legacy történetét is tartalmazza, persze alaposan felújítva a PlayStation 5 konzolra.

Érdemes résen lenni, azok ugyanis, akik korábban megvették PlayStation 4-en valamelyiket a felújított címek közül, egy jelképes összegért cserébe frissíthetik a kiadásukat a most megjelenő csomagra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection január 28-án jelenik meg PlayStation 5-re, PC-re pedig majd valamikor később az idei év folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)