Hirdetés

Új előzetest kapott a The Last of Us Part II, főszerepben Abbyvel

|

Most, hogy közel fél év eltelt a megjelenés óta, a PlayStation már bátrabban mutogatja a The Last of Us Part II másik főszereplőjét.

Hirdetés

A The Last of Us Part II élvezeti értékén sokat dobott, hogy a trailerek szinte semmit nem árultak el a történet nagy csavarjairól, a Naughty Dog ugyanis kínosan ügyelt arra, hogy még csak ne is utaljon semmi fontosra, sőt, ha kellett, félrevezette a játékosokat. Aztán persze jöttek a szivárgások, meg azok kapcsán a félremagyarázások, és ezektől egy kicsit szomorúbb hely lett a világ.

Eltelt azóta fél év, de a Sony úgy gondolja, sokan lesznek, akik az ünnepek alatt vágnak bele a kalandba, és ezért kiadott egy... nos, erősen spoileres trailert. Nem igazán értjük a koncepciót, úgyhogy azt tanácsoljuk, csak az nézze meg, aki úgy érzi, az élményt ez számára nem fogja negatívan befolyásolni.

Hirdetés

A videó két és fél percben összefoglalja, hogy került a képbe Abby, ki ő pontosan, mik a motivációi, kik azok, akik számára fontosak, és milyen a kapcsolata Ellie-vel. Nyilván nem próbálta a Naughty Dog leplezni, hogy nem a legjobb barátok.

A The Last of Us Part II mostanában már szerepel a leárazásokban, ha eddig az ára miatt nem tudtátok megvenni, várjatok vele legalább a jövő heti The Game Awardsig. Mivel ezer jelölést kapott, biztos, hogy erre is vonatkozik majd kedvezmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)