Hirdetés

Új év, új Bond-játék?

|

Egy elemző véleménye szerint James Bond-ra is ugyanaz sors vár, mint az Activision-Blizzard első számú fejősteheneire.

Hirdetés

A Cowen and Company elemzője, Doug Cruetz meg van győződve arról, hogy az Activision-Blizzard minden esztendőben útjára indít egy-egy James Bond főszereplésével készült játékot. Még akkor is, ha nem érkeznek hasonló sűrűséggel az eladásokat kétségtelenül felpörgető mozifilmek.

bond_1.jpg


Miután az Activision (akkor még a Vivendi Universal Games játékrészlege nélkül) két éve vásárolta meg a James Bond licencet, így nem teljesen elképzelhetetlen, hogy párhuzamosan több projektet szántak a 007-es ügynöknek. A szerződés alapján 2014-ig használhatják saját belátásuk szerint a licencet, ami a fentebb megnevezett elemző jóslatát figyelembe véve eredményezhet "néhány" játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)