Hirdetés

Új Fable II DLC közeleg

|

Peter Molyneux elárulta, hogy néhány héten belül számíthatunk az új Fable 2 DLC-re.

Hirdetés

A GDC nagyszerű alkalom lett volna, hogy hivatalosan is bejelentsék például a Fable 3-at. Ez sajnos nem történt meg, de Molyneux bácsi így is mondott egy-két érdekes dolgot. A legfontosabb, hogy közeleg az új Fable 2 DLC, melynek címe "See the future" - azaz lásd a jövőt. Izgalmasan hangzik. A jó hír, hogy az új Fable 2 DLC nem várat magára hónapokig, hiszen Molyneux szerint még a tavasszal megérkezik. Mivel most van tavasz, ez maximum heteket jelent, és ezt meg is erősítette Molyneux koma. Íme, mire is számíthatunk tehát hamarosan: "Ezúttal egy kicsivel több időnk volt, mint a Knothole Island esetében, így a See the future-ban egy kicsit hosszabb a sztori. Néhány igazán fontos kérdésre kaphatunk választ a játék során, olyan kérdésekre, melyek az igazi Fable rajongót zavarhatják, hiába tolták le a két Fable részt. A See the future egy kicsivel jobban hat majd az érzelmeinkre, de a legfontosabb, hogy megtudhatjuk, mi történik most Albionban, és azt is, mi történhet a jövőben." Eddig az idézet. Ezt akár úgy is lehet értelmezni, hogy az új Fable 2 DLC, amolyan átvezető a Fable 2, és a Fable 3 között, nem?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)