Hirdetés

Új fegyverekkel és varázslatokkal bővíti a Dark Souls 3-at az egy friss mod

|

A FromSoftware öt évvel ezelőtti alkotásához továbbra is érkeznek a játékmenetet kibővítő vagy éppen teljesen átalakító modok.

Hirdetés

Miközben az Elden Ring megjelenésre várnak, a soulslike műfaj rajongói közül sokan a stúdió korábbi alkotásaival ütik el az időt, többek között a Dark Souls 3-mal. Igaz, ezeket már úgy ismerik, mint a tenyerüket, ezért is örömteli, hogy a modderközösség elképesztő kreativitással dolgozik olyan projekteken, amelyek számukra is képesek újat mutatni.

Többek között már elérhetőek olyan modok, amelyek FPS-t csinálnak a játékból, de néhány rajongó már különleges sportjátékot is létrehozott a Dark Souls 3-ra építkezve. Az egyik legújabb mod nem rugaszkodott el ennyire az alapjátéktól, ellenben rengeteg újdonsággal dobja fel azt.

Hirdetés

A Rombodawg által fejlesztett PVP Enhanced mod lényege, hogy számos fegyver és varázslat hatékonyságán és statisztikáján változtat a kiegyensúlyozottabb csaták érdekében, de új tartalmakban sem szűkölködik: egy eddig nem látott fegyvert, 32 új varázslatot, illetve az alapfegyverekhez számos módosítást is tartalmaz. Aki egy kicsit más stílusban szeretne harcolni, mindenképpen próbálja ki.

Fontos tudnivaló, hogy a mod a Dark Souls 3 hivatalos szerverein nem használható, csakis a Banned/Penalized listán szereplő szervereken lehet vele játszani. A PVP Enhanced mod ingyenesen elérhető a Nexusmods oldalán, a letöltést követően a fájlokat egyszerűen át kell helyezni a játék mappájába.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)