Hirdetés

Új felületen menedzselhetjük tárhelyünket a Steamen

|

Elég hasznosnak tűnik a funkció, amit már tesztelhetnek is a felhasználók.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy jelenleg a nem olyan régen bejelentett Steam Deck örvend a legnagyobb figyelemnek a Valve csapatánál, hiszen egészen ígéretesnek tűnik a hordozható PC, ami így remélhetőleg népszerűbb is lesz majd, mint a vállalat néhány korábbi masinája. Szerencsére azért úgy tűnik, hogy a továbbra is óriási rajongótáborral rendelkező Steam csiszolgatására is jut idejük a srácoknak, így már ki is lehet próbálni egy újdonságot.

Hirdetés

A platform béta változatában elérhető lett a tárhely kezelésére szolgáló felület megújult formája. A jelenleg használt verzió ugyan elég jól átlátható, így könnyen kiderül belőle, melyik meghajtónkon van a Steamnek mappája, és mennyi hely áll rendelkezésre, de sok extra információval nem szolgál, illetve a megjelenése is picit elmaradottnak tekinthető.

A Eurogamernek hála össze is hasonlíthatjuk a régit az újjal.

Ezzel szemben az új változat már elég modern külsővel rendelkezik, és nemcsak azt láthatjuk, hogy melyik meghajtóra mi van telepítve, de még azt is, hogy mennyi helyet foglalnak el például a felrakott DLC-k. Azt nem tudni, hogy a változás mikor érkezhet meg a Steam stabil változatába is, de valószínűleg sokan örülnek majd az informatívabb kezelőfelületnek.

Nektek melyik verzió tetszik jobban?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)