Hirdetés

Új fotón a Kingdom’s of Amalur: Reckoning közelgő DLC-je

|

Csaknem 10 évvel a megjelenése után bővül a megboldogult 38 Studios játéka.

Hirdetés

A 2012-ben megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning a  maga nemében egyáltalán nem volt rossz játék, ám mégsem fogyott annyi belőle, hogy a központja áthelyezésére állami kölcsönt felvevő fejlesztője, a 38 Studios stabilizálni tudja az anyagi helyzetét.  

A stúdió végül csődbe ment, az akció-RPG jogait viszont később felvásárolta a THQ Nordic, így tavaly megkaptuk a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning című remasert, aminek néhány hónapja már a Nintendo Switch-csen is nekieshetünk.

Hirdetés

A projektre állított új fejlesztő, a Kaiko pedig most a játék Twitterén osztott meg egy eddig nem látott fotót a Re-Reckoning készülő DLC-jéből, a Fateswornból. A képen a Gale Crossing nevű helyszínt láthatjuk, a szöveg alapján pedig már az utolsó fázisainál tartanak a munkálatok.

A poszttal párhuzamosan frissült a kiegészítő Steam-oldala is, melynek leírásából kiderül, hogy Gate Crossing valaha nyüzsgő állomás volt a Sativa Road nevű kereskedelmi útvonalon, ám a fő exportcikkének számító sativa rost (igen, ez egy utalás arra a sativára) árának összeomlásával véget értek a dicső napjai. A nehezen megközelíthető régió lakói így most a túlélésért küzdenek, amihez bizonyára nekünk is lesz néhány szavunk.

A megjelenési dátum sajnos továbbra is titok, de ha tényleg a munkálatok végén jár a Kaiko, akkor talán már nincs olyan messze a DLC rajtja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)