Hirdetés

Új frissítéssel érkezett a World of Tanksbe a második Battle Pass

|

Az 1.9.1-es update számos újdonsággal bővíti a Wargaming tankcsatáját, például a '45-ös Berlin pontos reprodukciójával.

Hirdetés

Megérkezett a World of Tanks legújabb frissítése, amelynek köszönhetően a Wargaming free-to-play tankjátéka izgalmas új tartalmakkal bővült - ráadásul a legutóbbi akciónak köszönhetően az újoncok nagyjából 7500 forint értékű ajándékot kapnak, ha belevágnak a csatározásba. Az 1.9.1-es update egyébként realisztikus Berlin térképpel, új vizuális testreszabási lehetőségekkel, szélesebb körben is elérhető matricákkal és a Battle Pass második szezonjával rajtolt el.

Hirdetés

A fejlesztők részletekbe menően mesélnek róla az alábbi videóban, ha érdekel a játék, akkor ne hagyjátok ki:

A legnagyobb újdonság egyértelműen a berlini csatatér, amelynek a stúdió munkatársai saját kedvcsinálót szenteltek. Ebben közelebbről is megcsodálhatjuk a történelmileg hű környezetet:

A második Battle Pass eseményben különböző fázisokat kell elérniük a játékosoknak azzal, hogy pontokat szereznek a random csatákban, az event abszolút sztárjai pedig az amerikai M48A5 és a cseh TVP T 50/51 tankok lesznek. A fődíj egy exkluzív 3D stílus lesz valamelyik szabadon választott, Tier X-es fémfenevadhoz, de a prémium napok, kreditek, tervrajzok és két új típusú Bounty felszerelések is megérik a fáradtságot. Az élőszereplős videó bővebben is mesél minderről:

Nálatok pörög még a World of Tanks?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)